Saturday, March 9, 2013

PEPLUM DRESS, CARDIGAN, HANDBAG CANTIK DAN MURAH !

Assalamualaikum readers =)


Ramai jugak kawan-kawan yang selalu mesej di facebook minta aku belikan dress dari indonesia. murah katanya. tak kurang yang bertanyakan tempat-tempat untuk shopping dress dan cardigan murah.


Sebenarnya sama saja. kalau di mall, harga sama macam tempat kita. memang ada laa tempat yang boleh dapat lebih murah. belikan baju tu murah tapi harga pos mahal ! rugi jugak kan.


Jadi aku nak cadangkan satu online shop yang sediakan dress cantik dan murah untuk korg. kalau pergi mall, jalan 10 saat jumpa gadis dengan peplum dress. tepi, belakang, depan semua girls pakai peplum. dari budak kecik sampai laa datin-datin pakai peplum ! pergh.


ape yang menarik hati aku tu, online shop ni ada menyediakan fishtail peplum !



 ampun deh. cantik banget !





tribal print yang sentiasa menarik hati. dah lama cari tribal peplum dress akhirnya jumpa juga. nak yang biru tu!!!





mereka juga menyediakan tribal printed shawl dengan pelbagai pilihan.






korean blouse and top. please bagi aku dua pasang ni ! boleh jadi makin semangat nak pergi kerja agaknya. bhahaha






selain dress, mereka juga ada sediakan pelbagai pilihan handbag. comey kan yg satu ni? padankan dengan dark blue peplum :))



banyakkk lagi pilihan peplum, cardigan, handbag. Sila serbu SweetStyle Collection sekarang ! a place for fashionista !







4 suka komen:

Azhafizah Md Nor said...

thanks azie for the link.nak cuci mata jap..heee

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

lawa...tp seksa..hehe..kalau ade yg labuh2, besar2 sikit bagus jgk =)

♛ Azie Azra ♛ said...

Azhafizah Md Nor : shopping aje! hehe

♛ Azie Azra ♛ said...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail : insyaAllah ade laa kot in the future. hehe